Menu

Cart
Bromfiets Online L
Bekijk
Bromfiets Online L
Bromfiets Online L
Bromfiets Online L

Bromfiets Online L

Prijs: € 34,95
Basisprijs inclusief BTW € 34,95
  • 10 uur bromfiets examentraining!

  • Online bromfiets theoriecursus

  • Online bromfiets theorieboek

  • Volgens de CBR 2019 richtlijnen!

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Bromfiets Online Large
Het Bromfiets Online Large-pakket bevat 10 uur online examentraining, 4 weken toegang tot een Online Theorieboek en daarnaast ook nog eens 4 weken toegang tot onze Online Theoriecursus.

Bromfiets online M Bromfiets online M Bromfiets online M Bromfiets online M

Bromfiets Examen oefenen

10 uur Online Examentraining
Je hebt met dit pakket 10 uur lang toegang tot onze examentraining. Tijdens deze 10 uur bromfiets examentraining kun je zo veel oefenvragen maken als je wilt en kun je aan de slag met 20 volwaardige bromfiets theorie-examens. Daarnaast heb je een persoonlijke foutenbank die al je gemaakte fouten onthoudt. Door de foute examenvragen overnieuw te maken, zorg je ervoor dat je beter wordt in de onderdelen die je moeilijk vindt. Ook leer je van je fouten, doordat je erachter komt waarom je een vraag fout beantwoord hebt.

Bromfiets Theoriecursus Online
Bromfiets Online Theoriecursus (4 weken toegang)
Binnen enkele uren kun je alle verplichte onderwerpen van het bromfiets theorie-examen leren! Wij hebben een supersnelle online cursus gemaakt die bestaat uit 14 korte maar zeer krachtige hoofdstukken. Na elk hoofdstuk maak je een aantal oefenvragen waardoor je weet of je het hoofdstuk goed genoeg geleerd hebt. Elk hoofdstuk maak je in ongeveer 10 tot 15 minuten. Dat is dus supersnel leren!

Bromfiets Theorieboek Online
Bromfiets Online Theorieboek
Als je je wat meer in de theorie wilt verdiepen, dan kun je aan de slag met het Online Theorieboek van VekaBest. Dit theorieboek is de online versie van het best verkochte bromfiets/scooter theorieboek van Nederland. Zeer geschikt om uit te leren, dus! Het boek bevat volop afbeeldingen en illustraties. En het boek wordt het hele jaar door bijgehouden door theorie-experts en verkeersdeskundigen. Je hebt dus altijd toegang tot een theorieboek dat up-to-date is met de nieuwste eisen van het CBR. Het Online Theorieboek is te lezen op elk apparaat waar je ook internet op hebt. Blader het boek dus door in de trein op je smartphone, maar ook thuis op je computer, laptop of tablet.