Menu

Cart
Auto Online XL
Bekijk
Auto Online XL
Auto Online XL
Auto Online XL
Auto Online XL bevat een online examenboek met 12 examens
Auto Online XL

Auto Online XL

Prijs: € 49,95
Basisprijs inclusief BTW € 49,95
  • 20 uur auto examentraining!

  • Online auto theoriecursus

  • Online auto examenboek

  • Theorie-examen voor het CBR 2018

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Auto Online XL
Het auto online XL pakket is het grootste en meest uitgebreide auto theorie oefenpakket dat je op Wegrijden.nl kunt oefenen. Het XL-pakket bevat maar wel liefst 20 uur online examentraining, het bevat een supersnelle auto theoriecursus en uiteraard het online auto examenboek. Ook vind je in dit pakket de Rijopleiding in Stappen video’s en videoclips. Hiermee oefen je ook voor het auto praktijkexamen.

20 uur online examentraining
Je hebt met dit pakket 20 uur lang examentraining. Tijdens deze 20 uur auto examentraining kun je zo veel oefenvragen maken als je wilt en kun je 20 auto theorie-examens maken. Daarnaast heb je een persoonlijke foutenbank die al je gemaakte fouten onthoudt. Zo kun je makkelijk leren van je fouten!


Auto theoriecursus
Je hebt de volledige beschikking over een online auto theoriecursus. Deze online cursus leert jou in veertien supersnelle hoofdstukken alles wat je moet weten om te slagen voor je examen. Elk hoofdstuk beschrijft een andere CBR categorie. Door het gebruik van afbeeldingen en voorbeelden is de theorie makkelijk te onthouden en te begrijpen.

online auto theoriecursus Online auto examenboek
Naast de examens die je kunt maken bij de examentraining, kun je ook 12 examens maken uit het online examenboek. In dit boek zitten 12 examens. Je ziet bij elk examen tientallen vragen en plaatjes. Je schrijft voor jezelf je gekozen antwoorden op en na het maken van alle vragen, controleer je je antwoord en zie je of je bent geslaagd. Bij het beantwoorden van je eigen vragen kun je bij elke vraag de motivatie voor het antwoord lezen. online auto examenboek Rijopleiding in Stappen video's
In dit theoriepakket heb je ook de beschikking over de 100 Rijopleiding in Stappen praktijkvideo's. Dit is een hele handige extra omdat deze video's je zullen helpen bij je echte rijlessen en straks bij het slagen voor je praktijkexamen bij het CBR. Je krijgt in de video's allerlei praktijksituaties te zien waar je zelf in het verkeer ook mee te maken krijgt. Een hele handige toevoeging dus!

Rijopleiding in stappen video's