Menu

Cart
Auto Online XL
Bekijk
Auto Online XL
Auto Online XL
Auto Online XL

Auto Online XL

Prijs: € 54,95
Basisprijs inclusief BTW € 54,95
  • 20 uur auto examentraining!

  • Online auto theoriecursus

  • Online auto theorieboek

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Auto Online Extra Large
Het Auto Online XL-pakket is het grootste en meest uitgebreide auto theorie oefenpakket dat er op Wegrijden.nl beschikbaar is. Het XL-pakket bevat maar wel liefst 20 uur online examentraining, het bevat een supersnelle auto theoriecursus en daarnaast kun je ook nog eens het welbekende auto theorieboek van VekaBest online doorbladeren. Als je uitgebreid wilt oefenen voor je auto theorie, dan is dit het pakket dat je nodig hebt!

online auto examentraining oefenen
20 uur online examentraining
Je kunt met dit pakket 20 uur lang oefenen met het onderdeel examentraining. Tijdens deze 20 uur auto examentraining kun je:
• Examens maken (sterk vergelijkbare examens als bij het CBR)
• Oefenvragen maken (deze kun je opzoeken per categorie, handig als je bepaalde vragen lastig vindt, zoals vragen over voorrang)
• Persoonlijke foutenbank raadplegen (hierin worden alle door jou fout beantwoorde vragen verzameld)

Examens maken is een heel belangrijk onderdeel van je voorbereiding. Als je thuis veel examens maakt, dan weet je straks ook bij het CBR wat jou te wachten staat. Je komt dan niet voor verrassingen te staan. En omdat onze examens zo goed lijken op het echte examen bij het CBR, kun je thuis al goed inschatten hoe goed voorbereid je bent. Slaag je voor veel online examens? Dan ben je waarschijnlijk klaar voor het examen bij het CBR. Slaag je nog niet? Dan moet je of meer examens maken of nog even verder studeren met het online theorieboek of de online theoriecursus.

online auto theoriecursus
Auto theoriecursus (12 weken toegang)
Dit pakket geeft je ook toegang tot onze online auto theoriecursus. Deze online cursus leert jou in veertien supersnelle hoofdstukken alles wat je moet weten om te slagen voor je theorie-examen bij het CBR. Elk hoofdstuk beschrijft een andere CBR-categorie. En door het gebruik van afbeeldingen en voorbeelden is de theorie makkelijk te onthouden en te begrijpen. Kortom: een supersnelle manier om de theorie te leren.

Theorieboek Online
Online Theorieboek (12 weken toegang)
Veel mensen willen leren uit een theorieboek. Daarom hebben we een online versie van het theorieboek standaard onderdeel gemaakt van onze online leerproducten. Het theorieboek is gelijk aan het ‘echte’ theorieboek van VekaBest, het bestverkochte auto theorieboek van Nederland. Je kunt dit online theorieboek doorbladeren op je computer, laptop, tablet of telefoon. We houden dit online theorieboek altijd up-to-date met de laatste eisen van het CBR. Op die manier heb je altijd de nieuwste verkeersregels om uit te leren!