Menu

Cart
Auto Online Small
Bekijk
Auto Online Small
Auto Online Small
Auto Online Small

Auto Online Small

Prijs: € 9,95
Basisprijs inclusief BTW € 9,95
  • Online examentraining

  • Oefen met 40 online examens!

  • Online Theoriecursus

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Auto Online Small
Het Auto Online Small-theoriepakket is een auto theorieproduct met een online theorieboek (1 week toegang), online examentraining (1 uur toegang) en met een online theoriecursus (1 week toegang). Hiermee kun jij je helemaal voorbereiden op het theorie-examen bij het CBR!

Theorieboek Online

Online auto theorieboek (1 week toegang)
Met het Auto Online Small-pakket heb je de beschikking over een volledig online auto theorieboek. Met dit online theorieboek, die je gewoon in je browser kunt openen, lees je alle theorie die je nodig hebt om te slagen voor je theorie-examen. Het boek legt de theorie uit in 14 helder geschreven hoofdstukken. Door het gebruik van afbeeldingen is de auto theorie verduidelijkt. Dit maakt het leren een stuk leuker en makkelijker.

online auto theoriecursus

Online auto theoriecursus (1 week toegang)
In dit pakket heb je 1 week toegang tot de online theoriecursus van Wegrijden.nl. Hiermee leer je alleen de belangrijkste zaken die je moet kennen om te slagen voor je theorie. Deze theoriecursus zorgt ervoor dat je snel de theorie kunt leren en op een makkelijke manier kan slagen. De cursus zit vol afbeeldingen, voorbeelden, video’s en animaties die de stof extra verduidelijken. Dit is duidelijk de snelste manier om je theorie te leren!

online auto examentraining oefenen
1 uur online examentraining
Het Auto Online Small-pakket biedt 1 uur examentraining. Daarmee kun je aan de slag met echte, volledige theorie-examens die sterk vergelijkbaar zijn met die van het CBR. Als je tegoed op is, kun je deze eenvoudig opwaarderen zodat je verder kunt met oefenen. Zo kom je dus nooit tijd tekort!