Menu

Cart
Auto Online Medium
Bekijk
Auto Online Medium
Auto Online Medium
Auto Online Medium

Auto Online Medium

Prijs: € 24,95
Basisprijs inclusief BTW € 24,95
  • 5 uur auto examentraining!

  • Online auto theorieboek

  • Online auto theoriecursus

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Auto Online Medium
Het Auto Online Medium-pakket bevat 5 uur online examentraining, twee weken toegang tot ons Online Theorieboek en daarnaast ook nog eens twee weken toegang tot onze bekende Online Theoriecursus Speedtheorie. Kortom: genoeg om je in twee weken tijd volop voor te bereiden op het theorie-examen!

auto online medium auto online medium auto online medium auto online medium
online auto examentraining oefenen
5 uur online examentraining
Dit pakket geeft toegang tot 5 uur lang examentraining. Tijdens deze 5 uur auto examentraining kun je zo veel oefenvragen maken als je wil, en kun je aan de slag met 40 volledige theorie-examens die zeer sterk vergelijkbaar zijn met de examens van het CBR. Daarnaast heb je een persoonlijke foutenbank die alle fouten onthoudt zodat je ze later nog eens makkelijk op kunt zoeken. Op die manier leer je van je fouten!

Theorieboek Online
Online auto theorieboek (2 weken toegang)
Je hebt de volledige beschikking over een online auto theorieboek. Met dit online theorieboek, die je gewoon in je browser kunt openen, kun je je auto theorie leren uit 14 duidelijke hoofdstukken. Elk hoofdstuk beschrijft een andere CBR-categorie. Door het gebruik van afbeeldingen en voorbeelden is de theorie makkelijk te leren.

online auto theoriecursus
Online theoriecursus (2 weken toegang)
Wil je supersnel de theorie in je hoofd stampen? Dan is deze theoriecursus zeker iets voor jou. We hebben de complete theorie in 14 hoofdstukken gevat. Elk hoofdstuk behandelt alleen de theorie die je moet kennen om te slagen voor het examen. Vaak wordt het puntsgewijs, begeleid met afbeeldingen en/of video’s aan je uitgelegd. Ideaal dus als je snel wilt slagen voor je examen.