Menu

Cart
Auto Online Large
Bekijk
Auto Online Large
Auto Online Large
Auto Online Large

Auto Online Large

Prijs: € 34,95
Basisprijs inclusief BTW € 34,95
  • 10 uur auto examentraining!

  • Online auto theoriecursus

  • Online auto theorieboek

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Direct online oefenen

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
Auto Online Large
Het Auto Online Large-pakket bevat 10 uur online examentraining, 4 weken theorie leren met de supersnelle theoriecursus Speedtheorie en 4 weken toegang tot het online theorieboek.

online auto examentraining oefenen

10 uur online examentraining Je kunt met dit pakket 10 uur lang aan de slag met onze bekende online examentraining. Deze examentraining bestaat uit ‘echte’ theorie-examens, gebaseerd op het examen zoals het CBR ze ook aanbiedt. Naast het maken van examens, kun je ook aan de slag met honderden oefenvragen. Die oefenvragen zijn gecategoriseerd per onderwerp, zodat je makkelijk oefenvragen kunt kiezen die binnen een onderwerp vallen die jij moeilijk vindt. Ook bevat de examentraining een persoonlijke foutenbank die al je gemaakte fouten onthoudt. Zo kun je makkelijk leren van je fouten!

online auto theoriecursus
Online Auto Theoriecursus (4 weken toegang)
Dit pakket biedt maar wel liefst 4 weken toegang tot de zeer bekende online theoriecursus ‘Speedtheorie’. Deze theoriecursus zit boordevol met afbeeldingen, video’s, uitleg en illustraties. Dit alles om het leren van de theorie zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. De cursus is opgebouwd uit 14 hoofdstukken, vergelijkbaar met de 14 hoofdonderwerpen die het CBR ook hanteert. Na het doornemen van de 14 hoofdstukken weet jij als het goed is genoeg om te slagen voor je theorie. En omdat je elk hoofdstuk in ongeveer een kwartiertje kunt doornemen, ben jij binnen no-time een expert op het gebied van theorie!

Theorieboek Online

Online Theorieboek (4 weken toegang)
Vier weken toegang tot de online versie van het best verkochte boek van Nederland: Het VekaBest auto theorieboek! Blader online door het boek net alsof je het in je handen hebt. Het boek is geschreven door theorie-experts en verkeersdeskundigen zodat elke letter in het boek precies klopt het de laatste verkeersregels en eisen van het CBR. We houden het online theorieboek het hele jaar door up-to-date. Je kunt het boek lezen op je computer, laptop, tablet of telefoon.