Menu

Cart
Bekijk

Motor theoriebox

Prijs: € 72,50
Basisprijs inclusief BTW € 72,50
  • Volgens nieuwste CBR 2019 richtlijnen

  • Inclusief slaaggarantie!

  • Veilig betalen en bestellen

  • Beschrijving

Dé alles in 1 motor theoriebox inclusief slaaggarantie

Wil je je echt goed voorbereiden voor je motor theorie-examen? Of zoek je naar het perfecte cadeau voor iemand die zijn motor theorie-examen gaat doen? Dan is dit het product dat je moet hebben. In de motor theoriebox zit een motor theorieboek, een toegangscode voor een supersnelle online motor theoriecursus en maar wel liefst 15 uur online examentraining.

In het kort bestaat de motor theoriebox uit:

  • Het VekaBest motor theorieboek
  • Online motor theoriecursus
  • 15 uur online examentraining
  • Up-to-date voor het CBR 2019
  • Geen verzendkosten
  • Volgende werkdag verzonden
Motor theorieboek
Het motor theorieboek dat onder andere in de theoriebox zit, is het meest verkochte theorieboek van Nederland en bevat al CBR onderwerpen. Het motor theorieboek van ruim 300 pagina's beschrijft alle lesstof die je nodig hebt voor je CBR theorie-examen. In 14 hoofdstukken word je stap voor stap door alle CBR examenonderwerpen geleid. De onderwerpen worden overzichtelijk en toegankelijk behandeld, zodat je de CBR theorie-examen lesstof gemakkelijk in je opneemt. Bovendien staan er veel foto's en afbeeldingen in dit motor theorieboek, die een waardevolle aanvulling zijn op de geschreven teksten.

15 uur online examentraining
Je ontvangt een persoonlijke toegangscode waarmee je 15 uur lang examentraining kunt doen. Hierbij is extra aandacht voor verkeersinzicht. Precies zoals je straks bij het CBR het echte theorie-examen moet afleggen. Het grote voordeel is dat je met de persoonlijke foutenbank doelgericht kunt werken aan je zwakke punten. Zo weet je precies wat je moet leren!

Online motor theoriecursus
De motor theoriebox bevat een supersnelle online motor theoriecursus. Deze cursus stoomt je online supersnel klaar voor je motor theorie-examen. In 12 hoofdstukken leer je de CBR theorie. De theorie wordt verduidelijkt door afbeeldingen en leerzame voorbeelden. Dat maakt het leren een stuk makkelijk en sneller.

Slaaggarantie!
Op deze alles in 1 Motor theorie box is de slaaggarantie van toepassing. Heb je dit product gekocht maar ben je niet geslaagd? Dan betalen wij het geld dat je hebt betaald aan het CBR voor je theorie-examen terug! In de voorwaarden kun je lezen wat je moet doen om voor de slaaggarantie in aanmerking te komen.