Menu

Cart
Motor theorieboek XL
Bekijk

Motor theorieboek XL

Prijs: € 51,95
Basisprijs inclusief BTW € 51,95
 • Motor theorieboek

 • + Online motor theoriecursus

 • + 10 uur online motor examentraining

 • Volgens nieuwste CBR richtlijnen

 • Volgende werkdag gratis verzonden

 • Veilig betalen en bestellen

 • Niet goed, geld terug

 • Beschrijving
Dit is een uitgebreid motor theorieproduct waarmee jij zeker in een keer slaagt voor je theorie-examen bij het CBR. Want niet alleen kun je leren uit een motor theorieboek, ook kun je online je motor theoriekennis bijspijkeren met een supersnelle online motor theoriecursus. En als je goed genoeg geleerd hebt, kun je je kennis toetsen door 10 uur (!) lang motor theorie-examens te maken. Dit is ruim voldoende om met vlag en wimpel te slagen voor je motor theorie-examen.

Motor theorieboek

Het motor theorieboek dat in dit pakket wordt meegestuurd is het meest verkochte en best beoordeelde motor theorieboek in Nederland. Dit komt omdat de schrijfwijze en het gebruik van veel afbeeldingen/voorbeelden gewaardeerd wordt. Want als je iets leert, wil je er ook graag een duidelijke afbeelding bij zien zodat je de stof goed begrijpt. En een duidelijk voorbeeld zorgt ervoor dat je de stof makkelijker kunt onthouden.

Het boek is opgebouwd uit 14 hoofdstukken en behandelt daarmee alle CBR categorieën. Binnen die CBR categorieën, komen de onderdelen verkeersregels, verkeersinzicht, veiligheidsaspecten en milieuvoorschriften uitgebreid aan bod. Een gespecialiseerd team van theorie-, praktijk- en examendeskundigen heeft ervoor gezorgd dat het theorieboek kwalitatief gezien van ongekend hoog niveau is in Nederland.

Online motor theoriecursus

Met de online motor theoriecursus kun je net als het motor theorieboek ook leren voor je motor theorie. De online cursus is echter een zeer goede toevoeging omdat het is opgezet om jou zo snel mogelijk alle motor theoriestof te leren. De online motor theoriecursus bestaat uit 14 hoofdstukken en elk hoofdstuk kun je maken in 10/15 minuten. Het is dus erg efficiënt ingericht waardoor je snel klaar bent voor je motor theorie-examen bij het CBR.

10 uur aan online motor theorie-examens

En na het leren uit het motor theorieboek/motor theoriecursus wil je natuurlijk weten of je ook klaar bent om te slagen voor je motor theorie-examen bij het CBR. Dit kun je testen door het maken van losse theorie-examens die ook bij dit pakket inbegrepen zitten. Je kunt maar wel liefst 10 uur lang uit de voeten met onze theorie-examens. En uit onze ervaring is tien uur meer dan genoeg om straks ook te slagen voor je theorie bij het CBR.


De examens zijn vrijwel gelijk aan die van het CBR. Dat betekent dat je onze examenvragen letterlijk terug kunt verwachten bij het CBR. Dus als je in die tien uur tijd alle examenvragen gemaakt hebt, weet je dat je in ieder geval die vragen niet meer fout maakt bij het CBR.

Van elke examenvraag die je beantwoord, krijg je later bij de uitslag een antwoordmotivatie. Hiermee kun je leren waarom je een vraag goed of fout beantwoord hebt. Dit is vaak heel leerzaam omdat je bij het beantwoorden van de examenvragen de theoriestof terug ziet komen. Het werkt dus ook als geheugensteuntje.

In het kort:

 • Een motor theorieboek
 • Een online motor theoriecursus
 • 10 uur lang motor examentraining
 • Gratis verzonden