Menu

Cart
Bromfiets theorieboek XL
Bekijk

Bromfiets theorieboek XL

Prijs: € 51,95
Basisprijs inclusief BTW € 51,95
  • Bromfiets theorieboek

  • Online bromfiets theoriecursus

  • 10 uur online examentraining

  • Gratis verzending

  • Beschrijving
Het bromfiets theorieboek XL-pakket is de uitgebreide versie van het gewone theorieboek. Want met dit theorieproduct heb je niet alleen een bromfiets theorieboek, je hebt ook de beschikking over een supersnelle online bromfiets theoriecursus en je krijgt toegang tot 10 uur online bromfiets examentraining. In dit pakket zit dus alles wat je nodig hebt om te slagen voor je bromfiets theorie-examen.

Het bromfiets theorieboek

In dit pakket zit het bromfiets theorieboek. Dit theorieboek is het meest verkochte en best beoordeelde bromfiets theorieboek van Nederland. Het boek is volledig up-to-date met de laatste richtlijnen van het CBR. En het boek zit boordevol afbeeldingen en voorbeelden waardoor je de stof makkelijk en snel kunt leren en onthouden. Het boek bestaat uit 14 hoofdstukken en bevat meer dan 250 pagina's.

Online bromfiets theoriecursus

De online bromfiets theoriecursus is een supersnelle manier om te leren voor je theorie-examen. De examenonderwerpen zijn ingedeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk kun je binnen 10/15 minuten leren en na elk hoofdstuk maak je een aantal oefenvragen waardoor je er achter kunt komen of je de stof goed begrepen hebt.

10 uur online examentraining

Met dit theorieproduct krijg je ook toegang tot 10 uur online examentraining. In de examentraining heb je toegang tot online theorie-examens, honderden oefenenvragen en een persoonlijke foutenbank. Met de 10 uur toegang heb je meer dan genoeg tijd om je goed voor te bereiden op het uiteindelijke examen bij het CBR. De examens zijn vrijwel identiek aan die van het CBR zodat je goed kunt trainen op het uiteindelijke examen omdat je weet wat je straks te wachten staat.


In het kort:
  • Een bromfiets theorieboek
  • Een online bromfiets theoriecursus
  • 10 uur online examentraining