Menu

Cart
Bromfiets theorieboek + examen USB-stick
Bekijk

Bromfiets theorieboek + examen USB-stick

Prijs: € 39,95
Basisprijs inclusief BTW € 39,95
  • Beschrijving
Met dit pakket kun je zonder enige beperking oefenen voor je bromfiets theorie-examen. Want met het bromfiets theorieboek en de bromfiets examen USB-stick kun je onbeperkt oefenen, net zo lang tot jij klaar bent voor je bromfiets theorie-examen.

Bromfiets theorieboek

Het bromfiets theorieboek is het enige boek dat je nodig hebt om alle bromfiets theoriestof te leren. Het is volledig verwerkt met de nieuwste wet- en regelgeving en de laatste CBR examenrichtlijnen. Dus als het CBR iets heeft aangepast aan de richtlijnen, hebben wij het meteen verwerkt in het bromfiets theorieboek. Dat is ook de reden waarom dit bromfiets theorieboek het meest succesvolle en best verkochte theorieboek van Nederland is.

Het boek staat boordevol afbeeldingen en voorbeelden. Dit maakt het een stuk makkelijker om de stof te begrijpen en de stof te onthouden. Het boek bestaat uit 14 hoofdstukken en 250 pagina's.

Bromfiets examen USB-stick

Op de examen USB-stick staan 8 superactuele bromfiets theorie-examens. je kunt deze examens zo vaak maken als je wilt, er zit namelijk geen limiet op. Het is handig om een USB-stick te hebben als je bijvoorbeeld geen of slecht internet hebt of als je de examens zo vaak wilt maken als je zelf wilt. Als je 10 online examens koopt, kun je maar 10 keer een examen maken. De examens op de USB-stick zijn dus gunstiger als je elk examen vaker wilt maken.

De examens zijn gelijk aan die van het CBR waardoor je vragen op de USB-stick rechtstreeks terug kunt verwachten op je examen bij het CBR. Je moet er dus voor zorgen dat je het antwoord weet op alle examenvragen die op de USB-stick staan. Dan weet je bij het CBR op deze vragen ook het antwoord. En dat scheelt al weer een hoop!

In het kort:
  • Een bromfiets theorieboek
  • Een bromfiets examen USB-stick met 8 examens
  • Gratis verzending