Menu

Cart
Bromfiets theorieboek - 10 examens
Bekijk

Bromfiets theorieboek + 10 online examens

Prijs: € 36,00
Basisprijs inclusief BTW € 36,00
  • Volgens nieuwste CBR richtlijnen

  • Volgende werkdag gratis verzonden

  • Theorie-examen voor het CBR 2019

  • Veilig betalen en bestellen

  • Niet goed, geld terug

  • Beschrijving
In dit theoriepakket zit een bromfiets theorieboek een een toegangscode waarmee je 10 online bromfiets theorie-examens kunt maken.

Bromfiets theorieboek

Ons theorieboek in de categorie bromfiets is niet voor niets beoordeeld door de consument als het beste bromfiets theorieboek van Nederland. Dit komt niet alleen doordat het boek ten alle tijden up-to-date is met de nieuwste eisen van het CBR. Dit komt ook doordat het bromfiets theorieboek is aangevuld met kwalitatieve en informatieve foto's, met illustraties en met duidelijke voorbeelden die het leren van de theorie nog makkelijker maken.

Het boek bestaat uit 14 hoofdstukken en bevat ruim 250 pagina's. Het boek is volledig verwerkt met de nieuwste wet- en regelgeving en is super up-to-date met de examenrichtlijnen die het CBR aanhoudt. Ook kun je het theorieboek gebruiken voor je brommobiel omdat deze regels ook aan bod komen.

10 online examens

Je kunt na het leren uit het theorieboek testen of je genoeg geleerd hebt door het maken van theorie-examens. Bij dit product zit een toegangscode waarmee je 10 bromfiets theorie-examens kunt maken. De examens zijn vrijwel gelijk aan die van het CBR dus als je slaagt met onze examens, zul je ook slagen bij het echte CBR bromfiets theorie-examen.