Menu

Cart

Nieuwe theorieboeken!

Wij hebben het assortiment aan theorieboeken deze maand uitgebreid met een heel aantal nieuwe producten!

Waar je eerder alleen het boek kon bestellen, hebben wij nu heel veel aanbiedingen gemaakt met gecombineerde producten. Wil je bijvoorbeeld een auto theorieboek en een auto examen CD? Dan kostte dat je eerder 2 x 24,50 (49,-). Nu hebben wij dit combinatieproduct op de website gezet voor 37,95. Dat scheelt dus flink wat geld!

In alle categorieen hebben wij combinatieproducten toegevoegd. Dus wil je oefenen voor je auto theorie met een auto theorieboek? Klik dan hier. Wil je oefenen voor je motor theorie met een theorieboek? Klik dan hier. En als je wilt oefenen voor je bromfiets of scooter theorieboek, dan kun je op deze link klikken.

Theorieboeken zijn altijd up-do-date!

Wij zijn de grootste uitgever in verkeersleermiddelen van Nederland en laten constant verkeers- en theoriedeskundigen kijken naar onze theorieboeken. Zodra er iets gewijzigd is aan de regels, halen wij de oude theorieboeken uit de schappen en zorgen wij ervoor dat we de nieuwste theorieboeken aan de consument verkopen. Want wij zijn sterk van mening dat dat de enige manier is om onze klanten tevreden te houden en ervoor te zorgen dat onze klanten in een keer slagen voor het theorie-examen.