Menu

Cart

Nieuwe theorieboeken!

Wij hebben het assortiment aan theorieboeken deze maand uitgebreid met een heel aantal nieuwe producten!

Waar je eerder alleen het boek kon bestellen, hebben wij nu heel veel aanbiedingen gemaakt met gecombineerde producten. Wil je bijvoorbeeld een auto theorieboek en een auto examen CD? Dan kostte dat je eerder 2 x 24,50 (49,-). Nu hebben wij dit combinatieproduct op de website gezet voor 37,95. Dat scheelt dus flink wat geld!

LEES VERDER

Video over het nieuwe CBR theorie-examen

Wil je weten hoe het nieuwe CBR theorie examen in zijn werk gaat? Het CBR heeft een erg handige video gemaakt waarin zij alle veranderingen omtrend het CBR 2015 theorie-examen uitleggen. Bekijk de video hieronder. Vragen over het nieuwe theorie-examen? Neem gerust contact met ons op.

LEES VERDER

Het nieuwe CBR theorie systeem is van start

De eerste leerlingen hebben vorige week het CBR theorie examen gemaakt volgens de nieuwe methode, oftewel de 'nieuwe stijl'. Met dit nieuwe examensysteem zit elke leerling achter een apart scherm en zijn er 'schotten' tussen de leerlingen opgesteld.

LEES VERDER

Hoe fraudeer je bij het CBR theorie-examen?

Natuurlijk gaan wij in dit artikel niet uitleggen hoe je bij het CBR theorie examen moet frauderen. Wij willen dat iedereen op een eerlijke manier slaagt, en we zijn blij dat het CBR hier maatregelen tegen neemt. Daarom willen we iedereen op het hart drukken: doe het niet! Het is gevaarlijk voor jezelf en mede-weggebruikers en je hebt een groot probleem als je wordt betrapt.

LEES VERDER

Tientallen rijbewijzen weggeven door het CBR

Tientallen rijbewijzen worden jaarlijks uitgegeven aan mensen die of gezakt zijn voor hun examen of dat examen helemaal niet afgelegd hebben bij het CBR. Het CBR wijdt deze onprofessionele gang van zaken aan fouten doordat het mensenwerk betreft.

LEES VERDER